Beszélgessünk – a Beszélgessünk című könyvről!

RENDHAGYÓ KÖNYVBEMUTATÓ

Szavaink, kifejezéseink mélyebb összefüggéseket mutatnak meg:

HA jól közelítjük meg őket.

Beszélgessünk Könyv - Nikivel

Fedezd fel a magyar nyelv rejtett titkait!

Azt már sokan tudják, érzik, néha-néha fel is ismerik, hogy játékos nyelvünk szavai néha túlmutatnak önmagukon.

Sokan hallották már, hogy a magyar nyelv különleges – ami néha visszatetszést vált ki a mai, modern, idegen nyelveket beszélő fiatalokban.

Ósdi „magyarkodásnak” tűnik sokak szemében, hiszen bármilyen nyelven ki tudjuk fejezni magunkat.

Akkor MI az, amitől a magyar olyan „különleges”?

A magyar nyelv szavai olyanok, mint a titkos kapuk: ha megnyitjuk őket, mélyebb jelentések és összefüggések tárulnak fel előttünk, melyek a világ dolgait is új megvilágításba helyezik.

Akkor MI az, amitől a magyar olyan „különleges”?

Június elején erről beszélgetünk Cilivel a Beszélgessünk könyv kapcsán. Arról a módszerről, ami a magyar nyelv sajátja, amilyen módon gondolkodunk, ha magyarul gondolkodunk. Sokan érezzük ezt, de így sokkal könnyebb lesz. 

Ismerd meg a módszert, hogy képes legyél meglátni a mélyebb összefüggéseket

Cili pontokba szedve megmutatja nekünk azt a módszert, amit ő következetesen alkalmaz, ami nagyon könnyen elsajátítható s általa sokkal mélyebb összefüggések tárulnak fel. Mintha kibontaná a szó a benne rejlő valódi tartalmat, s általa sok-sok „Aha!-élményt” átélve, a megértés magasabb fokára jutunk játékos könnyedséggel.

A magyar nyelv szabadsága

A magyar nyelv különlegessége abban rejlik, hogy szavaink játékosak és sokszínűek, mégis mindegyikben ott van egy titkos üzenet, ami a megértés magasabb szintjére vezethet minket.

A magyar nyelv sokszínűsége

Titkok és csodák: A magyar nyelv mélyebb megértése - Fedezd fel a szavaink mögött rejlő valódi tartalmakat és összefüggéseket.

Példákon keresztül vizsgáljuk meg a magyar nyelv bölcsességét a férfi-női viszonylatok, párkapcsolatok és a nemek együttműködése és különbözősége kapcsán.

Azért választottuk ezt a témát, mert ez NINCS benne a könyvben.

  • Gyakorlati praktikák
  • Könnyen alkalmazható módszerek
  • A szavak mélyebb megértése, üzenete nyelvünk által

Ehhez nem kell más, csak nyitottság, józan gondolkodás és magyar nyelvünk anyanyelvi szintű ismerete. 

A világ dolgainak, összefüggéseinek olyan mély megértése tárul fel általa, amit más könyvek és tanítások garmadáiból is nehezen szednénk össze.

Ez merész kijelentés – és lehet, hogy kissé hihetetlen is. Ha nem hiszed: gyere, hallgasd meg, próbáld ki, és döntsd el magad!

Szűcs Cecília a Beszélgessünk könyv szerője
Cili

Szeretettel várunk a Santaiban június 11.-én, kedden reggel 10 órakor! Hozz magaddal szavakat, melyekre kíváncsi vagy, s az alkalom végén együtt fejtjük meg azt a kérdést, ami TÉGED érdekel!

Forray Niki
Niki

Helyszín

Santai Home&Living
1037 Budapest, Fehéregyházi út 15.

A tanfolyam ára:

19.900 Ft+ÁFA
(bruttó 25.273 Ft)

Időpont

2024. június 11. kedd
10.00 – 18.00

Minden magyar szóban ott rejtőzik a múlt bölcsessége és a jelen igazsága. Ha figyelmesen hallgatjuk őket, megtanulhatjuk, hogy a legegyszerűbb kifejezések is mély filozófiát hordoznak.

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.