Hello

Cégtúra

Ahogy azt a főoldalon is említettem, van egy ’kind of’ mentorprogramom. Mert valamilyen formában szeretném átadni az elmúlt 25 év tapasztalatát és a fejemben levő tudást azoknak, akik szeretnének betekinteni a kulisszák mögé, és ellesni a rendszereinket, folyamatainkat, s megismerni a szervezeti felépítésünket és azok miértjét.
Ennek formájaként a Zapposnál megismert a Cégtúrát választottam, amit némi extrával – fakultációs lehetőségekkel – fűszereztünk meg.

Ünnepek Áruháza Cégtúra

"Egy önjáró cég rendszerei és folyamatai"

A Cégtúra egy hatórás céglátogatás a Balloon World-nél velem és a kulcs-munkatársaimmal, egy közbeiktatott félórás ebédszünettel, délelőtt 10.00 órai kezdéssel.

A Cégtúra során körbevezetünk az összes területen. Menetközben mesélünk a területen zajló folyamatokról, a terület múltjáról, jelenéről, az ott történt fejlesztésekről és a jövőbeni terveinkről is.

Részletesen megismerheted:

a rendszereinket, munkafolyamatainkat és azok adminját

a különböző területek között zajló kommunikációt, koordinációt és kooperációt

a területekhez kapcsolódó munkaköröket, rendszereket és szoftvereket is

És bepillantást adok a miértekbe és a gondolkodásmódomba is. Ha már a ’mindset is everything’ elvet vallom a kezdetektől…

Te pedig bátran kérdezhetsz bármit. Közben figyeljük azt is, hogy mi érdekelhet Téged mélyebben, akkor arról többet és részletesebben beszélünk. Minél részletesebben válaszolsz a jelentkezési kérdőív kérdéseire, annál jobban tudunk majd neked segíteni! Miután cca. 2 óra alatt körbeértünk a telephelyünkön, és miután felfrissültél az ebédszünetben: fakultáció következik.

Ez azt jelenti, hogy az egyik csapatvezetőmhöz (illetve néhány esetben hozzám, pl. HR esetén) mész (jössz) beszélgetni, s általa el tudsz mélyülni a választott témában, területben.

Max. két területet tudsz kiválasztani az alábbiakból:

Gyártás és gyártás raktár

Bolti kiskereskedelem

Importárubeszerzés, készletgazdákodás

Raktárlogisztika, bemutató terem, beérkező áru

Csomagszedés, csomagküldés és számlázás, kimenő árú

Pénzügy, pénzügyi tervezés, kontrolling, ERP, statisztikák

Nagykereskedelem, értékesítés és vevőszolgálat

Webáruház és online marketing, SMA

HR osztály - munkatárskiválasztás, csapatépítés

Egy cégtől két fő tud részt venni a cégtúrán – egy áron. A kollegád, jobbkezed számára a túra ingyenes!

Az a kérésünk, hogy feltétlenül hozd magaddal a jobb kezed. Vagy a balt.
De egy kollegádat el kell hoznod. Másként nem lehetséges a cégtúra!

A te érdekedben!

Azért, hogy utána legyen kivel megbeszélned a látottakat, hallottakat. Hogy legyen kivel ötletelned. És hogy legyen, aki segít majd neked az ötleteket beültetni a gyakorlatba.

A Cégtúra résztvevői mondták:

A Balloon World cégtúra ára:

90.000,- Ft (+ÁFA).

Ez a páros részvételi díj négy felé oszlik: 30% megy adományként rászorultaknak. 30% az én zsebpénzem, hogy ne égjek ki és legyen kedvem hosszútávon Veletek túrázgatni. 30% a csapatomé, hogy ők is szívesen részt vegyenek ebben a játékban is. 10% pedig megy arra az ösztöndíj-számlára, amely a fiatal tehetséges vállalkozókat hivatott képzéssel támogatni.

A túrát minimum 2 cég, ill. 4 fő jelentkezése esetén indítjuk és 5 cég, tehát 10 főben maximalizáltuk.

A következő Cégtúra időpontok:

2023. november 10., péntek

Mi az

ami az én mentor programomban eltérhet a megszokottól?

Én nem elméletet mutatok, hanem gyakorlatot. Csak olyat, amit a való életben meg is csináltam, csináltunk a csapatommal.

Mint azt fentebb említettem, megengedem, hogy belenézz a cégembe.

Abba a területbe pedig egészen mélyen megengedjük, hogy belenézz, ami a leginkább érdekel Téged.

De csak miután megismertünk. Ha szeretnéd, hogy megismerjünk téged, kérd el tőlünk a kérdőívet ezen a formon. Ha kitöltve visszaküldted számunkra, utána tudjuk veled felvenni a kapcsolatot.

Nézd meg mit mondanak Zalaba Krisztiánék a Cégtúráról:

Mi az amit

biztosan meg tudunk neked adni?

Meg tudjuk Neked mutatni, hogyan lehet a Te céged is önjáró és hogyan élhetsz egy szabadabb, kiegyensúlyozottabb életet.

Hogyan tudsz hosszabb időre gond nélkül elszakadni a cégedtől, és hogyan tudsz tényleg olyat életet élni, amilyet annak idején megálmodtál magadnak. Mert ez lehetséges.

Nem kell mást tenned

mint ennek az ŰRLAPNAK A KITÖLTÉSÉVEL
elkérned a KÉRDŐÍVÜNKET.