Hello

SCOLARSHIP

A saját alapítványon kívül a saját Ösztöndíj és Mentorprogram is a terveim között szerepel, de amíg ez a fejezet nem jön el az életemben, addig más, szívemnek kedves mentoring vagy ösztöndíj projekteket támogatok, amelyekről ebben a menüben olvashatsz; illetve online videó programok formájában osztom meg az elmúlt 25 év üzleti tapasztalait.

We Team

Amíg nem indul be teljesen a saját Ösztöndíj programom, addig a WE TEAM keretein belül a Business Bar mentorprogramban való részvételemmel támogatom a magyar fiatal vállalkozókat álmaik elérésében.
A WE TEAM Egyesület célja a magyar fiatalok támogatása annak érdekében, hogy a hazájukban valósíthassák meg a céljaikat, a saját vállalkozásukon keresztül. Az egyesület kidolgozott egy mentorprogramot Business Bar elnevezéssel, amely az ötlettől a megvalósításon át, a folyamatos működésig kíséri a vállalkozó fiatalt a sikeres vállalkozásban.

A tízalkalmas mentorprogram keretében sikeres, több évtizede vállalkozó nők adják át gyakorlati tapasztalataikat a kezdő vállalkozó fiataloknak, melyek egyike vagyok én.

A programról itt tudhatsz meg többet:

Változz velünk

A másik program, amiben részt veszek, nem vállalkozóknak, hanem magánszemélyeknek szól és egy olyan átalakító program, amire eddig még nem volt példa.

Merőben más, mint azok a ’műsorok’ ahol lefogyasztanak embereket, fodrász, sminkes veszi őket kezelésbe, de a lelkükkel nem igazán foglalkozik senki.

A program keretében 12 női vállalkozó állt össze, akiknek fontosak az emberi értékek, és akik hisznek a szeretet erejében.

Hálás vagyok, hogy ennek a programnak is részese lehetek.

A programról itt tudhatsz meg többet:

https://www.valtozzvelunk.hu/

Befejeződött a Változz velünk program

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.