fbpx
Tanítóim

Róluk

Ebben a menüben összegyűjtöttem Számodra azokat az üzleti mentorokat, előadókat, tanárokat, coachokat, akiktől én is tanultam, tanulok.

Akikre felnézek, akiket tisztelek, akik tanításait nagyon szeretem, és talán mondhatom azt is, hogy akiket barátomnak mondhatok. A sorrend nem fontossági, mégcsak nem is időrendi…

Amiért ez az oldal létrejött

Minden ön-nel kezdődő dologban nagyon hiszek.

Az önképzésben, önfejlesztésben, az önkéntességben és az önkéntességen alapuló kapcsolatokban, az önálló munkavégzésben, az önmotivációban. Mert szerintem olyan nincs, hogy motiváció, csak olyan van, hogy önmotiváció.

Az önkéntesség szót amúgy Zsacctól ‘loptam’. Őt lásd lejjebb.

És minden együtt-tel kezdődő dologban is hiszek.

Például az együttérzésben, az együttgondolkodásban, a csapatmunkában, a baráti, családi vagy akár mastermind együttlétekben.  És ilyen az együttműködés is, azaz kollaboráció a számomra.

A kollaboráció szót Wolf Atitól loptam. Őt is lásd lejjebb.

Hiszem azt, hogy „dagállyal minden hajó emelkedik”.

Ezt pedig Kovács Lacitól loptam. Ő pedig a Szabó Pétertől lopta. 🙂

Őket is lásd lejjebb.

Talán ezért is vagyok néha túl ön-zetlen a kereskedelemben, a saját iparágamban.

És ilyen ön-zetlen kívánok lenni a mentoring piacon is. Azt szeretném, ha mi KKV-k együtt emelnénk a magyarországi vállalkozói színvonalat és vállalkozói sikereket. Akár az egész országot. Hiszen a magyar kisvállalkozók adják a foglalkoztatottság 53%-át.

Ezért gyűjtöttem össze számodra azokat az üzleti mentorokat, előadókat, tanárokat, coachokat, akiktől én is tanultam, tanulok.

Akikre felnézek, akiket tisztelek, akik tanításait nagyon szeretem, és talán mondhatom azt is, hogy akiket barátomnak mondhatok.

A sorrend nem fontossági, mégcsak nem is időrendi… Fordított ABC sorrendbe rendeztem őket, mert mindegyiket pont ugyanannyira szeretem és becsülöm.

Nyugodtan indulj el valamelyikük irányába. De ne egyszerre ugorj nekik. Mondjuk, azt nem is lehet. Egy elefántot csak felszeletelve lehet elfogyasztani ugye…

Nekem 20 év kellett, hogy végig menjek rajtuk és a tanításaikat beépítsem a vállalkozásomba, vagy saját magam fejlesztésébe. Bár sokszor e kettő szorosan együtt jár, mint tudjuk.

És ami még nagyon fontos az én meglátásom szerint, hogy a megfelelő sorrendben tanulj tőlük. Éppen amilyen szinten vagy te, és van a céged.

Bár azt tudjuk, hogy a cégünk nem lehet magasabb szinten, mint mi magunk.

Íme a Róluk listám. Ha a Rólad és Rólam menüt már elolvastad, nem fogsz meglepődni, hogy sztorik is járnak hozzá!

Remélem ez a harmincas lista idővel bővülni fog és sok érdekes embert ismerhetsz meg rajtam keresztül.

Tanítóim

Tóth Ádám

a jól konvertáló weboldalak szakértője

Richard Rudd

Richard Rudd

a Génkulcsok atyja

Piroska Gyula

Az indiánfejdísz-mentesítés szakértője