Piroska Gyula

Igen, az a Piroska Gyula. A szcientológus. Én nem vagyok szcientológus. Mégis barátok vagyunk. Nagyon sokat köszönhetek a Bázis1, Bázis2 és Bázis3 tréningjein tanult menedzsment technikáknak és eszközöknek. Működnek.

Igaz, hogy volt vagy 5 év, mire elmerészkedtem egy Doxa (Ketyegjen a céged mint egy Doxa óra) bemutató előadására – merthogy fostam.

Mitől is? Azt nem tudom pontosan, de azt gondoltam – hittem a mediának? – hogy ott majd jól megtérítenek, beszippantanak, elveszik a cégemet és megesznek ebédre.

Jelentem ez nem történt meg, viszont állati klassz dolgokat tanultam az üzlet természetére vonatkozólag és arra, hogy hogyan kell önjáróvá tenni egy céget.

Gyuszi VIP Clubjában pedig két évet ültem milliárdos (10 milliárdostól a 60 miliárdosig 🙂 ) cégvezetők között, akiktől szintén rengeteget tanultam; akikre mai napig felnézek és megtiszteltetésnek érzem, hogy ismerhetem őket.

Ha gyors áramlású és jól termelő cégeket látsz, nyugodtan elkezdhetsz ‘gyanakodni’, hogy valahol van benne Hubbard menedzsment technika, hacsak nem teljes egészében arra épül. Én is rengeteg elemet átvettem ezekből a technikákból és üzleti természetű törvények megismeréséből, és azokat saját szájízemre szabva beépítettem a cégem működtetésébe.