Tóth Ádám

Tóth Ádám az egyik legzseniálisabb fiatalember, akit ismerek. Mindig imádom őt kocsival hazadobni egy-egy éjszakába nyúló mastermind vagy rendezvény után, mert – mivel nem lakik éppen a város szívében – ilyenkor sok időm van vele beszélgetni és hozzáférni az agyához. 🙂

Mi más lenne a témánk ilyenkor, mint a jól konvertáló weboldalak, az e-kereskedelem, az online marketing és hasonló izgalmas digitális bennszülött, és Y generációs témák, vagy, hogy melyikünk merre járt a nagyvilágban – tanulni.

Ádám weboldala a konverted.io, profilja pedig a jól konvertáló weboldalak. És bár ez az oldal, amin most vagy, nem egy sales weboldal, sőt egyáltalán nem annak szánom, mégis Ádám logikájával és metódusával raktam össze.

Röviden: a pali egy zseni. Büszke vagyok, ha egy színpadon állok vele, vagy a Konverzió Akadémián, a tanfolyamján a padban ülhetek.

Nem tudom Te – kedves Olvasó – hány éves vagy, de javaslom, menj a közelébe a mostani 25 év körüli, Ádámhoz hasonló Y generáció digitális bennszülötteknek.

Először ugyan nem fogod érteni, ahogy és amit beszélnek, de előbb utóbb megszokod a nyelvezetüket és végtelenül sokat profitálhatsz az ő tudásukból. Ők pedig a tiédből.

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.