Scaling Up

A növekedés nem művészet. Mesterség.

Hogyan sikerül néhány cégnek, és miért vall kudarcot a többi?

Fedezd fel a Vállalkozásod Igazi Potenciálját: Scaling Up

Az Üzleti Növekedés Mesterműve

Ismerd meg Verne Harnish, a vállalkozások növekedésének nemzetközileg elismert szakértőjének könyvét, amely megmutatja, hogyan válhat a vállalkozásod igazi nagyágyúvá. A Scaling Up az üzleti növekedés titkait tárja eléd, gyakorlati tanácsokkal és bevált stratégiákkal.

Verne Harnish
A Scaling up négy alappillére

A Siker Négy Alappillére: A Scaling Up Döntési Területei

A Scaling Up négy fő döntési területe a stratégia, az emberek, a végrehajtás és a pénzügyek.

Ezek azok az alappillérek, amelyek mentén Verne Harnish rendszerezte az üzleti növekedés legfontosabb elemeit. Az erős stratégia biztosítja a vállalkozás irányát és céljait, míg a megfelelő emberek kiválasztása és motiválása garantálja, hogy ezek a célok megvalósuljanak. A hatékony végrehajtás biztosítja, hogy a stratégiai tervek valósággá váljanak, a pénzügyek helyes kezelése pedig stabilitást és növekedési lehetőségeket teremt.

Ha ezeket a területeket megfelelően menedzseled, a vállalkozásod nemcsak növekedni fog, hanem fenntartható és sikeres is lesz hosszú távon.

Rockefeller üzleti gondolkodása 2.0

Gyakorlati Útmutató: Azonnal Alkalmazható Eszköztárral

A Scaling Up nem csak elméleti tanításokat tartalmaz, hanem konkrét, azonnal alkalmazható tanácsokat is. Tudj meg többet a cégstruktúrád optimalizálásáról, a csapatod hatékony irányításáról és a pénzügyi stabilitás eléréséről.

A négy alappillér - Scaling Up
Forray Niki

Hurrá! Öt éve várom ennek a könyvnek a magyar megjelenését!

 A legzseniálisabb módszertan, amiről valaha hallottam. De vigyázat! Csak tudatos vállalatvezetőknek! Ha a Scale Up módszert ismered, könnyen fogsz döntéseket hozni: emberekkel, stratégiával, megvalósítással és pénzzel kapcsolatban, a cégedet pedig igen erős növekedési pályára állíthatod.  Iparágfüggetlen, lényegre törő: az én toplistámon az első ötben van!

A könyv fantasztikus.

Az első rész is kedvencem volt, alapműnek tekintem, és ez alapján építettem fel a céget. A második részen látszik, hogy közben eltelt egy pár év, viszont ez csak jót tett neki. Hihetetlen tudás van benne, imádom, és köszönöm, hogy kiadtátok.
Molnár Péter Zoltán - Biztosacél
Fehér Péter

Ez nem fair, hol volt ez eddig?

Húsz év vállalkozói lét után kaptam a kezembe az első Verne Harnish könyvet. Azt éreztem: ez nem fair, hol volt ez eddig? A Scaling Up angol változatát pár évre rá vettem meg, ott is ugyanazt éreztem: nem fair, miért nincs ez magyarul? És most Horváth Balázs barátomnak hála, itt a magyar nyelvű változat. Senkinek nem lehet kifogása. Itt a könyv, most már csak meg kell csinálni, amit tanít. Ez persze egyáltalán nem könnyű, de a könnyű dolgok általában nem is érnek túl sokat…
Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.