Szabadság mint Cégkultúra könyv - Traci Fenton

SZABADSÁG MINT CÉGKULTÚRA

VEZETŐI STRATÉGIA AZ ÉLETED, A VÁLLALATOD ÉS A VILÁGUNK ÁTALAKÍTÁSÁRA

A vezetői gondolkodásmódjáról világszinten elismert Traci Fenton könyvét hamarosan a kezedbe foghatod, amelyre a mostani félelemközpontú világnak nagyobb szüksége van, mint valaha.

Sok-sok éve „zappos-osan” vezetek és a boldogságot, mint cégkultúrát helyezem előtérbe a cégépítésben. Azonban két éve találkoztam valamivel és valakivel. Szerintem nem véletlen, hogy pont a Zappos-on keresztül!

És ez még szabadabb irányba terelte az életemet és még sikeresebb irányba a céges működésünket.

A valami a WorldBlu nevű szervezet, amelynek első Magyarországi tagja lettünk. A valaki pedig Traci Fenton, a WorldBlu alapítója.

Nagyon sokat tanultam Tracitől, elvégeztem náluk a Fearless Purpose, a Fearless Mindset és a Freedom at Work tanfolyamokat is.

Felbecsülhetetlen értékűnek tartom a tudást, amit tőlük kaptam ezeken a több hónapos (és jópár ezer dolláros), intenzív angol nyelvű tréningeken.

És ezt a tudást most Te is megszerezheted. Nem kell több hónapig tréningre járnod és angolul vizsgáznod. És nem kell több ezer dollárt kifizetned :).

Mert Traci új könyve, amely a legfrissebb magyar kiadásunk, ennek a tudásnak gyakorlati példákkal teli esszenciája!

Niki a Freedom at Work könyvvel

Soha nem fogod megtapasztalni a vállalkozásod teljes potenciálját, amíg nem tanulsz meg “szabadsággal vezetni”.

A SZABADSÁG MINT CÉGKULTÚRA KÖNYV
MEGTANÍTJA NEKED:

Több mint két évtizednyi kutatás és több száz világméretű vállalat bizonyított eredményei alapján, a munkahelyi szabadságot támogató Freedom at Work vezetési modellt és annak három pillérét:

Szabadságközpontú Gondolkodásmód

  • Fedezz fel egy 5 lépésből álló gyakorlatot, amely átállítja a félelemközpontú gondolkodásmódodat szabadságközpontúvá.
  • Ismerd meg, hogyan győzd le mentális korlátaidat, a céljaid elérése érdekében.
  • Hozz tisztább, határozottabb, bátrabb döntéseket, amelyek előre mozdítanak téged és a csapatodat egyaránt.
leader icon

Szabadságközpontú Vezetés

  • Ismerd meg a szabadságközpontú vezetés 3 kulcstulajdonságát (a félelemalapú helyett).
  • Derítsd fel, hogyan lehet egyetlen egyszerű koncepcióval egyesíteni a csapatot az áttörő siker érdekében.
  • Vedd észre az önértékelés és a vezetői siker közötti meglepő kapcsolatot.

Szabadságközpontú Szervezet

  • Fedezd fel a Vállalati Demokrácia 10 Alapelvét és a hatásukat a teljesítményre és a céges kultúrára.
  • Ismerd meg, hogyan építs fel egy olyan kultúrát, amelyet szeretnek az emberek.
  • Tanuld meg azt a 7 lépésből álló folyamatot, amellyel hatékony, bevált gyakorlatokat tervezhetsz csapatod vagy szervezeted számára.
Traci Fenton - Szabadság mint cégkultúra szerzője

Szabadság az, amikor a legteljesebb ígéretünket, potenciálunkat és célunkat éljük, mégpedig félelem nélkül.

AMIT A SZABADSÁG MINT CÉGKULTÚRÁRÓL MONDANAK:

Csak olyan környezetben használhatod ki a benned és a csapatodban rejlő teljes potenciált, ahol a félelem helyett a szabadság uralkodik.

MIVEL FOGLALKOZIK A

Freedom at Work™ Modell?

A problémáid legmélyebb okával foglalkozik

Magas teljesítményre fókuszáló gondolkodásmódot alakít ki a csapaton vagy szervezeten belül

A demokratikus szervezeti felépítés bevált keretrendszerét vázolja fel

Világklasszis vezetőket képez

Demokratikusabb világot épít

Ahhoz, hogy világklasszis vezetővé válj, meg kell tanulnod, hogyan kezeld a félelmet és annak a viselkedésre gyakorolt hatását, hogy ehelyett szabadon vezethesd önmagad és másokat is a siker felé.

TRACI FENTON A SZABADSÁG MINT CÉGKULTÚRA KÖNYV SZERZŐJE:

Traci Fenton a WorldBlu alapítója és vezérigazgatója. A WorldBlu egy globális vezetőképző cég, amely csúcsvezetőknek és szervezeteiknek tanítja a bevált Freedom at Work™ vezetési modellt.

Traci emellett világszerte elismert vezető előadó, szerző és transzformációs coach
vezérigazgatók és felsővezetők számára. A „Thinkers50 Radar” díj nyertese, valamint megkapta a Game Changer díjat a „Világ alakításában elért kiemelkedő eredményekért”, a „Világot megváltoztató nő a tudatos üzleti életben” címet, továbbá felkerült az Inc. magazin „Top 50 vezetői gondolkodó” és Marshall Goldsmith „Top 100 coach” listájára.

Traci 1997-ben alapította a WorldBlu-t, és segített elindítani és vezetni a munkahelyek vezetéséről és újragondolásáról szóló globális beszélgetést, amely félelem és ellenőrzés helyett a szabadság és a szervezeti demokrácia segítségével zajlik.

Traci és csapata már több száz vezető vállalatnak és vezetőinek segített a világ több mint 100 országában olyan világszínvonalú szervezeteknél, mint a The WD-40 Company, a DaVita, a HCL Technologies, a Mindvalley, a Pandora, a Podio, a RevAsia, a GE Aviation, a Zappos és mások.

Traci Fenton a Szabadság mint cégkultúra című könyv szerzője

Ő fejlesztette ki az úttörő jelentőségű Freedom at Work™ vezetői modellt, amely részben a WorldBlu szervezeti demokráciájának 10 alapelvén, valamint számos gondolkodásmódbeli, vezetői és szervezeti tervezési tanfolyamon alapul, melyek mindegyike az általa kifejlesztett BluSpark™, a legmodernebb gamifikációs tanulási technológia segítségével valósul meg.

Gyakran tart előadásokat felsővezetőknek, számos olyan szervezetnél szólalt már fel, mint a Harvard, a Yale, a Yahoo! és az amerikai haditengerészeti akadémia, valamint olyan világméretű rendezvényeken is előadott már, mint a South by Southwest és a TEDx.

Munkájának köszönhetően szerepelt már a Fortune, a Forbes, a Fast Company, a Wall Street Journal, a Christian Science Monitor, a New York Times, az Inc., a BusinessWeek, az NPR, a BBC és több tucat más médium hasábjain illetve hullámhosszán világszerte, valamint több mint három tucat könyvben.

Szerzője a Szabadság mint cégkultúra: Vezetői stratégia az életed, a vállalatod és a világunk átalakítására című könyvnek.

A demokratikus vezetési stílus több zsenialitásért, prosperitásért, boldogságért és sikerért volt felelős az emberiség történelme során, mint bármely más vezetési stílus – mert a demokratikus vezetés abból az alapgondolatból táplálkozik, hogy mindannyian szabadnak születtünk.

Miért született meg ez a könyv magyarul?

2022. valamikor nyár elején

Csodálatos napsütéses ma az idő. Néha-néha feltámad a szél… az ausztrál szél. Az idén hosszúra nyúlt esős évszak után végre beköszöntött a száraz évszak az Istenek Szigetén. Elégedetten dőlök hátra a székben.

A nagysikerű Zappos sztori, a Boldogság mint cégkultúra után végre megjelent Jenn Lim könyve is: Mi áll a Boldogság mint cégkultúra mögött?

Boldog vagyok, hogy bátrak voltunk és kiadtuk a második könyvünket is! Sorra kapom a fantasztikus olvasói visszajelzéseket. Szeretik a könyvet. Van, aki harmadszorra hallgatja a Voiz-on. Van, aki megvette a kollegáinak is. És már külföldön élő magyaroknak is postáztunk. A Libri hetekkel a nyomdai munkálatok befejezése előtt rendelt – a mai napig nem tudom, honnan tudták, hogy jön a Zappos sztori folytatása :).

Hátradőlök. A boldogság mint cégkultúra terjed. Magyarországon is.

Végre foglalkozhatok az új üzletágunkkal, a Santai-jal és az új szerelmemmel, a Bali szigete ihlette lakásdekorációval.

Megnyitom a gépem, hogy tovább finomítgassam a Santai üzleti tervét, amikor felugrik egy email. Az első email, amit ma, ezen a csodás szellős nyári napon itt Balin megpillantok: a WorldBlu hírlevele.

A hírlevélben pedig a hír: „Traci könyvet írt!”

Te jó ég! A nagysikerű Freedom at Work filozófia, a fantasztikus WorldBlu modell, a szabadságközpontú vezetés, a szabadságközpontú gondolkodásmód, a szabadságközpontú
cégfelépítés és a szabadság ígérete a munkahelyen már könyv formájában is elérhető lesz?!?

Tudom, hogy mekkora jelentősége van ennek a hírnek.

Tudom, mert a Zappos is 13 éve tagja a WorldBlu-nak. és Traci körül az elmúlt években világklasszis vezetők és nagysikerű cégek gyűltek össze, akik elképesztő növekedéseket értek el Traci módszerével.

Traci Fenton és Forray Niki - Szabadság mint cégkultúra

Tudom, mert 2 éve az én cégem is tagja a WorldBlu-nak.

Tudom, mert tavaly elvégeztem a WorldBlu Fearless Mindset és Fearless Purpose tanfolyamait.

Tudom, hogy WorldBlu tagként mekkora erővel bír egy cég. Erővel, ami egy céget önjáróvá tehet, egy cégvezetőt pedig szabaddá és függetlenné.

Hmm. Tényleg hátradőlhetek?! Vagy… Vagy? …eljátszom a könyv magyar kiadásának gondolatával.

Igen, kell a szabadság. Kell, hogy vége legyen az elnyomó, félelem alapú vezetésnek és kontroll alapú rendszereknek.

Igen, kell ez a könyv magyarul.

De ezt bevállalni most tiszta őrültség. Most, amikor 400 fölé ment az euro. Most, amikor 18 ezer dollárért indult az első konténerünk. Nincs újabb 4-5 millióm egy könyvre… És különben is… Putyin. Az ukrán helyzet. A nyersanyag hiány. A kétszámjegyű infláció. Az elszabadult energia és nyersanyag árak. A papír és a nyomdai árak még mindig az egekben. A lehető legrosszabbak a körülmények egy újabb könyv kiadására.

De… De tudom, mekkora értéket adhat a magyar vállalkozóknak és vállalatvezetőknek. Ismerniük kell a WorldBlu alapértékeit. Tudniuk kell, hogy így is lehet vezetni. Szabadon és szabadságot adva.
Demokratikusan. Nem félelemből és megfélemlítve.

Gondolatban odáig jutok, hogy nem. Ez most nem fog menni. Ekkora esztelenséget nem vállalhatok be. Már így is eladtam egy lakásomat, hogy a Covid miatt megtépázott party dekorációs cégemet rendbe tegyem…

Ekkor megcsörren a telefonom. Gábor hív. Az őszi Freedom Business konferenciára 🙂

A Covid miatti két év szünet után végre újra és élőben a nagysikerű konferencia!

Beszélgetünk… Újra és újra a fülemben csengenek Tony Robbins szavai.
Ugyanis napok óta Tony RPM (Rapid Planning Method) CD-it hallgatom a kocsiban…

„koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek VALÓBAN fontosak és arra, hogy MIÉRT szeretnéd ezeket megvalósítani.”

A fülemben hallom Tony dübörgő hangját, miközben Gáborral beszélek.

Igen mondok. Igent mondok a konferenciára. És igent mondok a könyvre is. Nem kérdés többé. Nem dőlhetek hátra. Még nem tudom, hogy hogyan, de a negyedik könyvünk kiadását is meg fogjuk finanszírozni.

S megígérem Gábornak: a könyv novemberben ott lesz a Freedom Business konferencián.

Mert hiszem. Hiszem, hogy VELED együtt egy kékebb világot építhetünk!

Forray Niki
az unnepekaruhaza.hu és a santaihome.hu alapítója

Ha eddig még nem tetted, szerezd be a könyvet:

Szerezd be most ;)
Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.