Nézz Bele

Vlog - Videótár

A vlog bejegyzéseik videóit három szálra füzöm fel: az Életutam, az Alapértékeim és a Boldogság mint cégkultúra nevű Küldetésemre. Reményeim szerint „átmegy” és más vállalkozók hasznára válhat az a mindset, heartset és soulset, amivel én az életemet élem, s a vállalkozásomat vezetem.

Miért sikeresebbek azok a cégek amelyeknek tisztán megfogalmazott alapértékeik vannak?

25 tulajdonosi irányelv minta, amelyek a cég önjárását és az én földrajzi szabadságomat biztosítják 67%-ban

Hogyan értékesítünk mi? Hogyan teremtünk ‘ÉRTÉK’-et?
Mik a gondolkodásmódjaink, és mik a jó példáink az értékesítés megkönnyítésére?
Miért könnyebb hozzáadott értékkel együtt értékesíteni?

25 pénzügyi kulcsszó, amire ha odafigyelsz, gazdag leszel!

Gyakorlatilag puzzle-szerűen rakjuk ki a kirakós darabjait, ami egy pénzügyileg sikeres cég felépítéséhez igen fontos.

Az amerikai – ügyfélszolgálatáról és cégkultúrájáról elhíresült – Zappos ekereskedő cég bemutatása, pár perces, de tökéletes munkatárs kiválasztási tippekkel, a legzseniálisabb állásinterjú kérdésekkel és azzal a kérdéssel, hogy Te a Wow érzés szerint élsz-e?

Biros Leventével, Sztipity Róberttal és Zajdó Csabával beszélgettünk a Boldogság mint cégkultúra könyv megjelenése kapcsán, hogy kinek mit jelent a cégkultúra.A gyerekkorom és a gimis éveim 10-10 percben. Majd a család és a karrier picit hosszabban. Amiből az is kiderül, amit szinte mindenki megkérdez tőlem: hogyan is kezdtem el vállalkozni?

Plusz egy bónusz angolnyelvű ’love story’!

Hívhatnánk akár válságkezelő-videó sorozatnak is. A Covid első heteiben készült. A második hullámban is működött és szerintem céges illetve életfilozófiának is megállja a helyét. A cégünk alapértékeiről szól, amelyek mentén a cégünk működik. 100%-ban önjáróan.

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.