Delivering Happiness

Zappos

Walt Disney, Tony Robbins és Tony Hsieh…

Három számomra hihetetlenül inspiráló személyiség.
A harmadik a Zappos CEO-ja. A Zappos pedig a legsikeresebb amerikai webáruház, akit 1 milliárd dollárért vett meg az Amazon.

Tony Hsieh a Zappos alapítója

Sok céget követek és sok vállalkozót csodálok. Sok sikeres vállalkozó könyve inspirált az elmúlt évek során. Elon Muské, Jeff Bezosé, Richard Bransoné…

De mivel magam is e-kereskedő vagyok, a szívemhez legközelebb mindig is a vállalati kultúrájáról és az ügyfélszolgálatáról elhíresült Zappos, és annak ügyvezetője Tony céges filozófiája, gondolkodásmódja állt.

Akárhányszor Vegasban jártam, sose hagytam ki a Cégtúrát náluk. Évről évre belepillantottam a működésükbe, hogyan és milyen elvek mentén dolgoznak az ügyfélszolgálatukon és a HR osztályukon… És mindig elvarázsoltak!

Különösen a vállalati kultúrájuk, és ahogyan csapatot építik, ahogyan a szervezetet fejlesztik.

Ezért is volt nagyon nagy öröm a számomra, amikor igent mondtak arra a kérdésemre, hogy lehet-e a cégem (Balloon World Hungary) Tony Delivering Happiness c. könyvének és hangoskönyvének ill. e-bookjának a magyar kiadója?

Ha kíváncsi vagy arra, hogy

Mi a Zappos küldetése és milyen a Zapposnál a vezetési stílus?

akkor kattints ide és mi elküldjük neked azt a 4 tanulmányt továbbá a – szerintem – valaha írt legjobb cikket Tony életéről Bill Taylor tollából, amit már a könyvet megelőzően lefordítottunk magyarra.

Boldogság mint cégkultúra - Zapoos Könyv

Ha szeretnéd könnyed, szórakoztató történeketeken keresztül megismerni a cégkultúrájáról elhíresült Zappost és Tony Hseih észjárását, a Boldogság mint cégkultúra könyvből most megteheted.

Tragikus és szívszorító fintora a sorsnak, hogy a könyv megjelenése után két nappal kaptuk kézhez a rettenetes hírt. Tony 46 évesen örökre itt hagyott bennünket. Egy nagyszerű vezető és egy igaz ember ment el. Kedvessége és nagylelkűsége sokunk szívében tovább él.

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.