A lélek és a test egyensúlya: Lélek Koffein Podcast – Pauer Krisztinával és Mester Tamással beszélgettünk

Hogyan támogat önmagad mélyebb megismerésében Bali?

Az önismereti állomások és utazások egyik főszereplője a Bali-élmény. Júliusban egy exkluzív és zártkörű élő podcast felvétel keretén belül, csodás emberek társaságában kapcsolódtunk Forray Nikivel és Mester Tamással, a Bali ihlette Santai Home&Living-ben.

Beszélgettünk spiritualitásról, önismeretről, Baliról, meditációról, tudatosságról, jelenlétről, a lélek és a test egyensúlyáról. Mindhármunk életében hangsúlyosan jelen vannak ezek a témák, a mindennapjaink részét képezik, olyan ez mint a levegővétel. Más-más nézőpontból, mégis egyazon a lényeg és az üzenet.

Hogyan tudod megtalálni és megélni önmagad belső és igaz valóját, vállalva a feladást, áramlani az élettel és a lehetőségekkel, amiket az élet elénk helyez?

Nagyon erős és mély tartalom lett, szívünk-lelkünk benne.

Varásziránytű - meditatív társasjáték

A Varázsiránytű társasjátékról is beszélgettünk a podcast-ben: 31:42-től tudod meghallgatni.

„Abból indultam ki, hogy minden érzelmet megelőz egy gondolat. Ha meg tudjuk találni az érzelmek meghúzódó gondolatot és azt próbáljuk meg felülírni, nem kiradírozni, hanem felemelni, akkor ezeket el tudjuk helyezni a pozitív, a negatív, a múlt, jelen, jövő relációjában.

Ebben a játékban található 100 db nagy gondolkodótól származó idézet, és a rájuk adott érzelmi reakcióinkat el tudjuk helyezni ezen az iránytűn.

A játék végére kialakul egy önismereti térkép, ami megmutatja, hogy mi a lelkesedésed iránya, mi az amivel feladatod van.”

Mester Tamás - Avanova
Mester Tamás