Belső út, Külső Hatás Könyv

Útmutató az élethosszig tartó sikerhez

Ez a könyv megmutatja, hogyan törekedjünk arra, ami valóban fontos számunkra, és hogyan teljesítsük be a bennünk rejlő legnagyobb potenciált az öt magenergia – rendeltetés, bölcsesség, növekedés, szeretet és önmegvalósítás – aktiválásával.

Hogyan érjünk el sikert úgy, hogy az igazi énünk minden tettünkön átragyogjon?

A "Belső Út, Külső Hatás" Hitendra Wadhwa útmutatása a személyes fejlődéshez és a világra gyakorolt hatáshoz. 

Fedezd fel a "Belső Út, Külső Hatás" titkait

Ismerd meg, hogyan érheted el a mesteri szintet az életedben és hozhatsz létre jelentős változást a körülötted lévő világban a Belső út, külső hatás könyv segítségével. Hitendra Wadhwa megosztja a kulcsokat a belső erő felismeréséhez és annak használatához, hogy pozitív hatást gyakoroljunk mind a magánéletünkben, mind a szélesebb közösségekben.

Hitendra Wadhwa
Hitendra Wadhwa
a Columbia Business School oktatója és a Mentora Intézet alapítója

A "Belső út, külső hatás" megtanít arra, hogyan aktiváld a Belső Erődet, és hogyan élj és vezess céllal, bölcsességgel, növekedéssel, szeretettel és önmegvalósítással.

Hitendra Wadhwa a Brand Minds színpadán
A "Belső Út, Külső Hatás" Hitendra Wadhwa útmutatása a személyes fejlődéshez és a világra gyakorolt hatáshoz. 

Élni, vezetni és hatással lenni a Belső Erőd kiválóvá fejlesztésével

A célom ezzel a könyvvel az, hogy segítsen felismerni az emberi természet egyetemes törvényeit, amelyek elvezethetnek minket igaz valónkhoz – a bennünk rejlő potenciál kiteljesedéséhez –, és demonstrálják azt, hogy amikor összhangban élünk ezekkel a törvényekkel, létrehozzuk a siker és a hatásgyakorlás külső feltételeit.

Tudatosan vagy tudat alatt mindannyian a belső és a külső sikerre törekszünk. Amikor külső ambícióink és belső énünk összhangban van, akkor úgy érezzük, megértenek minket, békések, energikusak, elkötelezettek, kiteljesedettek, integráltak és elismertek vagyunk. Két világunk – a belső és a külső – ilyenkor teljes harmóniában van.

Mi lenne, ha a siker az életben a lelked gyönyörű minőségeinek kifejezéséből eredne?

Mindannyian vágyunk a sikerre, de nehezen találjuk az egyensúlyt a világ dobpergése és a saját szívverésünk között. Vannak, akik a külső sikerre törekszenek: azt akarják, hogy kedveljék és szeressék, elismerjék és jutalmazzák őket.

De miközben a világi dicsőséget hajszoljuk, talán nem törődünk eléggé szellemünk finom rezdüléseivel, és egy nap arra ébredünk, hogy messze távolodtunk személyes ideáljainktól.

Vannak olyanok is, akik a belső sikerre éheznek: a szabadságra, hogy saját hivatásukat követhessék. Ám amíg próbálunk hűek maradni önmagunkhoz, sérülhetünk, csalódást okozhatunk másoknak vagy szembekerülhetünk velük, terhelhetjük kapcsolatainkat, és háttérbe is szorulhatunk.

Úgy tűnik, külső és belső sikerre törekvésünk szükségszerűen ütközni fog – de talán csak azért, mert a sikert rossz helyen keressük. 

Belső út, Külső Hatás Könyv

Tíz dolog, amit ettől a könyvtől kaphatsz:

1.

Hogyan lesz a belső magod a legjobb barátod?

2.

Hogyan találd meg az igazi önmagad, és szabadulj meg a hamis énjeidtől?

3.

Egyszerű és személyes megközelítés a sikerhez az életben és a vezetésben

4.

Hogyan aktiváld az öt magenergiádat?

5.

A szakértői intuíció, a kreatív intuíció és a spirituális intuíció felhasználása

6.

Mire gondolt Shakespeare, amikor azt mondta: „Légy hű magadhoz…”

7.

Hogyan lettek átlagos emberek kiemelkedő vezetők?

8.

Hogyan szabadulj ki a személyazonosság börtönéből, hogy teljes potenciálod kiteljesedhessen?

9.

Leckék az életről és a vezetésről Steve Jobstól, Nelson Madelától, Elvis Presley-től, Teréz anyától, Malcolm X-től, Mahátma Gandhitól és másoktól

10.

Több mint száz történet ikonikus alakok és mindennapi hősök életéből, amely eligazít és inspirál téged

Hitendra Wadhwa a Belső út Külső hatás című könyv szerzője
Hitendra Wadhwa, a személyes fejlődés és a vezetési készségek professzora, aki életét annak szentelte, hogy másokat inspiráljon saját potenciáljuk felfedezésére és kiaknázására.

Hitendra Wadhwa a Mentora Intézet alapítója, valamint a Columbia Business School profeszszora, ahol az egyetem legnépszerűbb MBA vezetői kurzusát tartja, amelyért dékáni díjat is kapott. A vezetés témájában folytatott, széles körben elismert kutatási és oktatási tevékenységéről a Fortune, a CNN, a Psychology Today, a BBC World Service, a Financial Times, a Wall Street Journal, az Inc. és a Forbes is beszámolt.

Intézete élen jár a 21. század új vezetési modelljének kialakításában. Ügyfelei közé tartozik többek között a Morgan Stanley, a The New York Times, az SAP és a Chevron. A nonprofit Mentora Alapítvány célja egy elvek mentén működő világ építése az erkölcs, valamint a családokon, szervezeteken, közösségeken és nemzeteken belüli mentális és szociális hálók megerősítésével.

Korábban Hitendra a McKinsey & Company menedzsere, valamint egy szilícium-völgyi startup, a Paramark alapító-vezérigazgatója volt, amelyet a Technologic Partners/Venture Wire kétszer is a Top-100 internetes technológiai vállalat közé sorolt. Az MIT-n szerzett MBA- és PhD-fokozatot, korábban a Delhi Egyetemen kitüntetéssel diplomázott matematikából.

Olvass bele!

Lapozz bele!

Ha szeretnél egy kis ízelítőt a könyvből, akkor add meg az email címed és elküldjük Neked a könyv egy részletét. 

Mi az a legmagasabb csúcs, ahova eljuthat az ember egy jól megélt élet során?

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.