Olvasva fejlödni

Könyvek

Hiszek a folyamatos fejlődésben. Hiszem, hogy a könyvek segítenek továbbfejleszteni gondolkodásmódunkat, tágítani látásmódunkat.

Az évek során hivatásommá vált, megosztani és elhozni a tudást a magyar vállalkozók számára.

Hamarosan érkezik:

A szív ereje az üzleti világban - Hubert Joly

A szív ereje az üzleti világban - Hubert Joly

Hogyan szabadítsuk fel az „emberi varázslatot”, és érjünk el valószínűtlen eredményeket?
Hubert Joly, a Best Buy volt vezérigazgatója könyvében megmutatja, hogy az embereket és a célt a középpontba állítva milyen elképesztő eredményeket ért el.

Várható megjelenés: 2023. tavasz

Inner Matery, Outher Impact - könyv

Inner Mastery, Outer Impact - Hitendra Wadhwa

A Columbia Business School oktatója, dr. Hitendra Wadhwa nagy népszerűségnek örvendő „Személyes vezetés és siker„ kurzusa alapján osztja meg velünk a legfontosabb elveket arról, hogyan érjünk el sikert úgy, hogy az igazi énünk minden tettünkön átragyogjon.

Várható megjelenés: 2023. ősz

Már megjelent könyvek:

Vezetői Stratégia az Életed, a Vállalatod és a Világunk Átalakítására

A vezetői gondolkodásmódjáról világszinten elismert Traci Fenton könyvét hamarosan a kezedbe foghatod…

Szeretek játszani a szavakkal. Szeretem a nyelvünket. Az anyanyelvünket. Ezt a gyönyörűen csodálatos és mágikus nyelvet. A MAG-yar nyelvet…
Ezért nem is volt kérdés számomra, amikor a felkérés megérkezett, hogy igent mondjak a könyv 20. jubileumi kiadására.

A világ megváltozott.

A könyvből kiderül hogyan navigálj ebben az új abnormális helyzetben kevesebb kiégéssel, nagyobb elkötelezettséggel és magasabb nyereséggel.

Végre egy olvasmányos, életszagú könyv, amely sok gyakorlati példával megmutatja a hazai vállalkozóknak, hogyan lehet kitartó hittel, folyamatos építkezéssel nagyszerűt és üzletileg is sikereset alkotni.

A könyv különlegessége, hogy egy ambíciózus 17 éves pécsi diák „meséltetett” meg 8 hazai vállalkozót és faggatta ki őket működésükről. Hogyan építik a cégeinket, hogyan gondolkodnak, hogyan veszik az akadályokat, miből merítünk erőt?