Én és a

WorldBlu

Boldogság mint cégkultúra. Ez a Zappos sztori és Tony Hsieh könyvének (Delivering Happines) magyar címe, amit mi adtunk ki. Tony örökségét tovább vinni missziómnak érzem.

Tony cége tagja volt a WorldBlu nevű szervezetnek, aki a munkahelyi szabadságot (Freedom at Work) tűzte zászlajára. Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként – az első magyar cégként –  nyertük el 2021-ben a WorldBlu minősítést.

World Blu

Freedom at Work

Küldetésem - Forray Niki

Sokan tudjátok rólam, hogy a szabadság a mindenem :). Szeretek úton lenni, idegen kultúrákat, idegen tájakat megismerni. Egészen kezdő vállalkozó korom óta vallom azt, hogy nem állhatok ostorral vagy pisztollyal a kezemben az alkalmazott fejénél, mert szerintem nem a félelemben tartás és az állandó kontroll az a módszer, ami hatékonnyá tesz egy embert, vagy egy céget.

Azt is gondolom, hogy a félelemben tartás a félelemben levő ember megoldása.

Igazából ő fél attól, hogy a munkatárs önként nem marad vele, elhagyja őt. Vagy felmond. Vagy meglopja. Vagy nem dolgozik. De én azt gondolom, hogy ’zsák a foltját’. Amit mi sugárzunk ki, azt vonzzuk be. Amit mi adunk, azt kapunk. A munkatársainktól is!

A félelemben tartás a félelemben levő ember megoldása

A félelemben élő cégvezető fél attól, hogy ő és a cége nem annyira ’kívánatos’, hogy

Azt gondolom, ennek mértéke attól függ, hogy Ő MAGA mekkora támogatást ad a munkatársainak. Minden téren. Fizikailag, testileg, lelkileg, szellemileg, egyéni céljaikat, családjukat illetően és még sorolhatnánk.

World Blu Logo

Félelem vs szabadság

Azt gondolom, hogy az szabadságra vágyó cégvezetőnek meg kell tanulnia szabadságot adni a kollégainak.

(Igen, igen, van egy igen fontos momentum és első lépés: OLYAN munkatársakat kell felvenni a cégünkhöz… Ennek a HOGYAN-ját és a nekem bevált, és 10 éve alkalmazott, 0,04%-os elvándorlást eredményező módszeremet az online programomban részletesen elmesélem, bár ezt a dobozos terméket már lehet magadévá tetted 🙂)

De most az a lényeg, hogy van egy amerikai szervezet, aki ezt – a nálam zsigerből, ösztönből jövő dolgot – felismerte, rendszerbe foglalta és professzionális módon tanítja.

A szervezetet WorldBlu-nak hívják és egy csodálatos, csinos, szőke HÖLGY az alapítója, akit Traci Fenton-nak hívnak.

Sok kisebb és nagyobb, elsősorban amerikai cég kultúráját és pénzügyi eredményeit változtatták meg – azt mondanom sem kell, hogy igen pozitív irányba – a Freedom at Work szemlélettel.

Ebben a menüpontban a WorldBlu-ról és a WorldBlu alapelveiről fogok mesélni neked, és arról, hogy ez hogyan segíthet eredményeket elérni a vállalkozók pénzügyiben, vállalati kultúrájában és a cégvezetők egyéni szabadságában, anyagi és időbeli függetlenségében, a cég önjárásában.

Traci Fenton - World Blu
Good news!

A Freedom at Work már magyarul is elérhető!

Traci Fenton a Szabadság mint cégkultúra című könyv szerzője

Szeretnéd, hogy a csapatod maximális hatékonysággal dolgozzon?

Csak olyan környezetben használhatod ki a benned és a csapatodban rejlő teljes potenciált, ahol a félelem helyett a szabadság uralkodik.

Traci a Szabadság mint cégkultúra könyvében arra ad neked megoldási javaslatokat, hogyan tudod cégedben a Freedom at Work modell segítségével a szabadságközpontú gondolkodást, a szabadságközpontú vezetést és a szabadságközpontú szervezetet megvalósítani.

Megmutatja, hogy a szervezeti demokrácia hatalmat ad az embereidnek, gyorsabban felszabadítja a legjobb ötleteket, fejleszti a csapatszellemet és nagymértékben befolyásolja az eredményt.

Ha téged is érdekel a téma

Nem kell mást tenned, mint kitöltened az alábbi űrlapot és egy percen belül küldünk neked 5 WorldBlu-s tanulmányt!

WorldBlue 5 tanulmány