Hogy lehet nőként milliárdos üzletet építeni? – Egerszegi Krisztián és Forray Niki beszélgetése

A Cégépítők Podcast adásában a kezdetekről, a saját motivációimról, a cégépítés nagy mérföldköveiről és tanulságairól is beszélgettünk.

A beszélgetés témái:

00:00 Forray Niki a semmiből, szó szerint pár száz forintos termékekből épített milliárdos céget. Már a ‘90-es évek egyszerre eufórikus és kaotikus vállalkozói hangulatát is megtapasztalva, a ranglétra minden fokát alaposan megismerve, mindig egyről a kettőre építkezve jutott el oda Niki, ahol ma tart, élettörténete és cégépítési tapasztalata egészen inspiráló.

12:36 Milyen motivációi voltak Nikinek, egyáltalán mik hatottak rá egészen fiatal korától, amik segítettek neki vállalkozóként nagy célokat kitűzni? Milyen személyes történetek játszottak szerepet az útkeresése során, amik a mai napig elkísérik

31:38 Ahogy egyre többet adtak el és egyre többet tudtak egy cég optimális működéséről, úgy nyílt meg Niki és a cég előtt is egyre több kapu. Az elnagyolt tervezést így váltották fel a pontos számítások, és így jutottak el oda, hogy ma már akkor is tökéletesen elvezeti a céget egy 3 tagú board, ha az ügyvezető egyáltalán nincs jelen a cég életében.

46:00 Hogyan éri el egy vezető, hogy a 20 fős csapatból mindenki örömmel menjen tréningekre akár a szabadidejében is? Niki úgy vezeti a csapatát, hogy az egyéni célok és a céges célok lehetőség szerint minél inkább találkozzanak.

58:52 Niki második otthona Bali, gyakorlatilag alig van Magyarországon, de mégis remekül működik nélküle a cég. Bizonyos számokat és mutatókat persze lát és ezekből naprakész, de mégis sikerült olyan céget felépítenie, ami nélküle is működik. Hogyan néz ez ki a gyakorlatban?

1:15:19 Miket tanácsol Niki azoknak a vállalkozóknak, akik hozzá hasonlóan önműködő céget szeretnének kiépíteni?

A Cégépítők

A közösség, ahol vállalkozóként megoldást találhatsz a céges problémáidra.


A Cégépítők Podcastból 

magyar vállalkozói sikertörténeteken keresztül megtudhatod, milyen folyamaton mennek át azok a vállalkozások, amik képesek a fejlődésre.

A Cégépítők elérhetőségei:

Weboldal: https://www.cegepitok.hu/
Youtube: www.youtube.com/@cegepitokpodcast

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.