Jelzések értelmezése

a Tarot nagy arkánumának segítségével

2 napos tanfolyam

Mit üzennek a jelzések? Miként segíthetnek lelkünk útját járni, harmóniába kerülni valódi önmagunkkal?

Jelzések Értelmezése

véletlenekkel, betegségekkel, álmokkal és megérzésekkel, belső késztetésekkel.

Az önismeret mélyebb szintjét jelenti, ha értelmezni tudjuk ezeket a jelzéseket, ha rálátunk önmagunk mélyebb rétegeinek működésére.

Tudatunk mélyebb rétegeiben archetípusok, képek, szimbólumok élnek, melyeket még a pszichológia tudománya is ismer és használ.

 A szimbolikus gondolkodásmód a jobb agyfélteke sajátja, mely a megérzések, sejtelmek, álmok és látomások holisztikus birodalma, ahol lelkünk halk szava szól. 

Ma ezeket a képességeinket igen kevéssé ismerjük és alkalmazzuk, a racionális, logikus, hűvös és számító ész, a harsány bal agyfélteke domináns használata okán.

Jelzések Értelmezése

A jelzések értése és értelmezése órási segítséget nyújt életutunkhoz, iránytűként szolgálva döntéseink és lépéseink meghatározásában.

A kétnapos tanfolyamon a Tarot nagy arkánumának több ezer éves szimbolikája segítségével a jelzések megértését, tudatalattink üzenetét, lelkünk aktuális feladatainak felismerését tanítja meg Szűcs Cecília – nekünk csak Cili 🙂 -, az általunk kiadott Beszélgessünk c. könyv írónője.

Jelzések tanfolyam

Ez NEM „jóstanfolyam”!

Jelzések tanfolyam

Az önismeret egy speciális módszere, saját tudatunk mélyebb rétegeinek feltérképezése az archetípusok és a szimbólumok segítségével.

A tanfolyam két napos, mert az első napon a szimbólumokkal ismerkedünk, mint az ABC-vel, a második napon pedig az értelmezést tanuljuk meg, mint ahogy a betűk összeolvasása adja ki a szavak értelmét.

Szeretettel várunk minden nyitott, és önmaga megismerésének ezen útját is megismerni vágyó, bátor érdeklődőt.

Szűcs Cecília a Beszélgessünk könyv szerője
Cili

Egy biztos: aki eljön, a tanfolyam elvégzése után minden (!) „jóslásformát” használni tud majd (Tarot, angyal vagy arkangyal kártyák, symbolon vagy rúnák, bábuzás vagy bármi…), mivel érteni fogja minden efféle módszer mögötti azonos lényeget: a jelzést.

Forray Niki
Niki

Helyszín

Santai Home&Living
1037 Budapest, Fehéregyházi út 15.

A tanfolyam ára

39.000 Ft+ÁFA
(bruttó 49.530 Ft)

Időpont

2024. június 12-13.
(szerda-csütörtök) 9.00 – 18.00

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.