Keressük önmagunkat, kik is vagyunk valójában. De biztos, hogy felismerjük, ha megtaláltuk?

kronobiológia - önismeret máskénT

1 napos tanfolyam

Vajon a neveltetésünk, környezetünk szabja meg személyiségünket, vagy a velünk született hajlamok, képességek, attitűdök alakítják azt?

Kronobiológia tanfolyam

Örök vita ez, melyben mára az IS – IS válasz elfogadásáig jutottak a tudósok. Szüleinket, korunkat, körülményeinket jól ismerjük, hiszen látható.

De mi van a bennünk szunnyadó képességeinkkel?

  • A lelkünkben élő vágyakkal, a szívünk mélyén lakozó hajlamokkal, adottságokkal, vérmérséklettel?
  • Mik azok a belső, így láthatatlan alapvonásaink, melyeket a környezet formál: elfolyt vagy erősít, elvár vagy hibáztat, alakítva énünket és általa a sorsunkat?

EZT tudja megmutatni a kronobiológia módszere!

A kronobiológia a lélek genetikáját tárja elénk, segítve azt, hogy valódi képességeink mentén alakítsuk életünket és kapcsolatainkat sikeressé, harmonikussá tegyük.

Általa láthatóvá válik, mennyire tudtuk kibontakoztatni, megélni önmagunkat, vagy hol és mennyire hajlított el minket az élet. Ez utóbbi bizony sokszor betegségekkel jelzi, hogy nem jó úton járunk. 

Továbbá azt is képes elénk tárni, milyen betegségekre vannak hajlamaink, illetve a már jelentkező probléma esetén azt, hogy hol van a bajok gyökere, így valódi és teljes gyógyulásra ad esélyt. 

Sőt! Ahogy önmagunk mélyére láthatunk – úgy szeretteinkbe is. A társunk, szüleink, gyermekeink, barátaink vele született adottságait épp úgy megismerhetjük, s ezáltal a kapcsolatok rejtett vonásait, a harmóniákat és az esetleges feszültségeket, súrlódásokat is felderíthetjük.

Kronobiológia

Az 1 napos tanfolyamon megtudhatjuk, hogyan ismerhetjük fel erősségeinket, képességeinket és akár gyengeségeinket is.

Kronobiológia tanfolyam

A módszert, melyet Zsazskov professzor dolgozott ki a nyolcvanas években, az általunk kiadott Beszélgessünk könyv írónője, Szűcs Cecília – nekünk csak Cili 🙂 – fejlesztette tovább és oktatja több mint húsz éve.

Több évtizedes tapasztalatával tudja segíteni mindazokat, akik az önismeretnek ezt a mély, ám praktikusan egyetlen nap alatt elsajátítható módszerét választják útjuk következő lépéseként, s részt vesznek a tanfolyamomon.

Várunk szeretettel:

Szűcs Cecília a Beszélgessünk könyv szerője
Cili
Forray Niki
Niki

Helyszín

Santai Home&Living
1037 Budapest, Fehéregyházi út 15.

A tanfolyam ára:

19.900 Ft+ÁFA
(bruttó 25.273 Ft)

Időpont

2024. június 10. hétfő
10.00 – 18.30

Forray Niki
Iratkozz fel

a hírlevelmre

Hogy értesülhess az új tartalmakról.